avonturier

Wanddecoratie voor de echte traveljunk

Wanddecoratie voor de echte traveljunk

Als echte reisliefhebber ben je natuurlijk graag op pad om de wereld om je heen te ontdekken. Maar thuiskomen na een mooie reis is toch ook altijd wel heel fijn. Ze zeggen niet voor niets ‘Oost west, thuis best’. Maar je hoeft je reislustigheid natuurlijk niet achter je te laten als je eenmaal thuis bent. Hoe leuk is het om jouw avonturierkarakter ook naar voren te laten komen in jouw woning? In deze blog vertellen wij je hoe je dit doet met wanddecoratie!

 

Het gehele plaatje

Voordat je aan wanddecoratie gaat denken, moet je natuurlijk wel eerst even stilstaan bij het gehele interieur om te weten wat het beste gaat passen. Wil jij graag een neutrale basis en dit aanvullen met decoratie en herinneringen van allerlei verschillende reizen of ga je liever voor één thema door het gehele interieur. Als je voor één thema gaat, heb je natuurlijk op je reis al vele inspiratie op weten te doen, maar neem ook zeker een kijkje op het internet voor meer input. Wanneer je graag een aandenken van al jouw avonturen in jouw woning terug laat komen, is het belangrijk om deze items een weloverwogen plek te geven om te voorkomen dat het geen samenhangend geheel wordt.

(Wereld)kaarten

Wereldkaarten zijn in vele woningen te zien als wanddecoratie en ze komen in de meest uiteenlopende maten en vormen. Van een echte kaart tot prikborden en van polygon stijl tot alle continenten realistisch uitgesneden. Hoe jouw interieur er ook uitziet, met de vele designopties van wereldkaarten is er altijd iets wat bij jou thuis aan de muur past!

Maar ook een kaart van een specifiek continent, land of stad wat je hebt bezocht op een reis, kan een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Zo word je bij het zien van de kaart altijd herinnerd aan dit mooie avontuur en kun je hier mooi over vertellen wanneer je visite over de vloer hebt.

Wanddecoratie drieluik geometrisch abstract bergen

Gebergten

Wanneer jij jezelf graag uitdaagt met stoere wandelingen in ruige gebieden, heb je ongetwijfeld vaak genoten van prachtige gebergten. Wanddecoratie van bergen kan dan ook een goede keuze zijn om terug te zien in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie (zelfgemaakte) foto groot afgedrukt, een schilderij of een houten uitsnede van bergen. Elke keer wanneer je jouw wanddecoratie ziet, denk je terug aan de uitdagende avonturen die je hebt beleefd en de prestaties die je hier hebt bereikt. Super inspirerend dus!

Culturen

Als je over de hele wereld hebt gereisd, heb je natuurlijk vele andere culturen mogen ontdekken. Zo’n ervaring staat je natuurlijk lang bij en kan zelfs inspirerend zijn. Om hier dan een aandenken van te hebben waar je thuis naar kan kijken, is natuurlijk hartstikke leuk. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte wandkleden, maskers, schilderwerken, borden of andere souvenirs. Maar een mooie zelfgemaakte foto is uiteraard ook ideaal! Natuurlijk kun je na je reis ook gewoon opzoek naar wall art wat jou aan deze culturen doet denken. Zo kun je later altijd nog genieten van de unieke ervaringen die je hebt opgedaan. 

Dieren

Voor de reisliefhebbers die ook gek zijn op dieren is wanddecoratie in dit thema natuurlijk perfect. Ook hier zijn de opties eindeloos. Misschien heb jij op jouw reis wel een hele bijzondere ontmoeting gehad met een dier en dit vastgelegd in foto’s of hang je een prachtig schilderij van het nationale dier aan de muur. In onze dierencollectie vind je de meest uiteenlopende diersoorten terug. Benieuwd wat deze dieren eigenlijk betekenen? Bekijk dan onze blog om de symboliek achter verschillende dieren te ontdekken.

Volgende lezen

Maak je interieur lente ready
De symbolische betekenis van dieren – deel 2

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.