bloemen

Inspiratie: ronde wanddecoratie voor een organisch en zacht interieur

Inspiratie: ronde wanddecoratie voor een organisch en zacht interieur

In onze eerdere blog over de wanddecoratie trends van 2022 vertelden wij al dat ronde wanddecoratie helemaal hip is. Ronde vormen zorgen voor een organische en natuurlijke uitstraling in het interieur. Wanneer je een strak en recht interieur hebt, is het toevoegen van ronde vormen ideaal voor een zachtere uitstraling. Wij helpen je graag op weg met onze favoriete ronde wanddecoratie in deze inspiratie blog!

 

Bloemen

Bloemen zijn perfect om een vrolijke sfeer neer te zetten. Niet alleen echte bloemen zijn hier geschikt voor, wanddecoratie van bloemen is ook een echte sfeermaker. In onze natuur collectie zijn vele designs te vinden. Het ronde frame in combinatie met de fleurige inhoud zorgt direct voor een organisch effect in het interieur. Wanneer je dus opzoek bent naar ronde wanddecoratie om een natuurlijkere woning te krijgen, zijn bloemen perfect!

Ronde wanddecoratie bloemen(Producten van links naar rechts: zonnebloemen, lelies, tulpen en calla lelies)

Dieren

Onze dieren collectie zit bomvol prachtige, ronde ontwerpen. Ook met deze ontwerpen zet je gegarandeerd een natuurlijke sfeer neer in je huis. Of je nu een echte dierenliefhebber bent of gewoon graag je lievelingsdier in huis wilt; in deze collectie vind je de meest uiteenlopende diersoorten. Onze ronde dieren ontwerpen bevatten veelal de leefomgevingen van de dieren. Wat dacht je van de Afrikaanse savanne of takken hoog in de bomen? Met onze ronde dieren wanddecoratie haal je dus echt de natuur in huis.

Ronde wanddecoratie dieren

(Producten van links naar rechts: olifanten, vogels, leeuwen en tijger)

Geometrisch

Wanneer je opzoek bent naar ronde wanddecoratie en wat meer van strakke designs houdt, vind je in onze geometrische collectie vele geschikte wanddecoratie stukken. Van strakke lijnen tot bloemige vormen en complexe 3D effect ontwerpen. Wat jij in deze abstracte kunstwerken ziet, ligt helemaal aan jou! Deze geometrische stukken wanddecoratie zijn een mooie combinatie van moderne patronen in een rond frame voor een organisch effect. Ronde wanddecoratie geometrisch

(Producten van links naar rechts: geometrische figuren, geometrische bloem, lijnen patroon, kubussen)

Line art

Een van onze nieuwere collecties, de line art collectie, is perfect om ronde vormen in het interieur toe te voegen. Als je graag de laatste trends volgt, is ronde wanddecoratie uit deze collectie ideaal voor jouw interieur! Deze vrouwelijke silhouetten zijn helemaal in de mode en zie je in steeds meer decoratie in huis terug. Dit in combinatie met de ronde vormen maakt het een razend populaire trend.

Ronde wanddecoratie line art

(Producten van links naar rechts: kussend koppel, vrouwelijk silhouet 1, koppel in ovaal, vrouwelijk silhouet 2)

Volgende lezen

Zonder planten een groener huis creëren, doe je zo!
Het is zomer! Zo creëer je summer vibes in huis!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.