Amsterdam

Collectie in de spotlight: Nederlandse stadsiconen

Collectie in de spotlight: Nederlandse stadsiconen

Nederland is rijk aan prachtige architectuur en wij van Uniek Aan Je Muur vinden dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Of je nu naast de Martinitoren in Groningen woont of helemaal aan de andere kant van het land! Daarom hebben wij al vele iconische torens en bouwwerken omgetoverd tot unieke wanddecoratie stukken. Wij vertellen je graag meer over deze collectie!

Wij proberen geregeld onze collectie aan te vullen met nieuwe torens. Wanneer wij weer een toren hebben gevonden, gaat onze vormgever Aron aan de slag met het ontwerp. Hiervoor gaat hij opzoek naar duidelijke foto’s, bouwtekeningen en andere afbeeldingen die hem kunnen helpen het perfecte voorbeeld te geven. Na enige ontwerptijd staat het eerste definitieve ontwerp en is het tijd om te kijken of we het mooi kunnen uitsnijden. De details in onze stadsiconen zijn erg belangrijk voor de herkenbaarheid van de torens, maar als het ontwerp te gedetailleerd is kunnen de lijnen te dun en te fragiel worden. Daarom is deze testfase zo belangrijk.

Wanddecoratie Stadsiconen Nieuwe Kerk Delft

Wij zijn gek op deze collectie, omdat ongeacht waar je je bevindt met onze stadsiconen word je altijd herinnerd aan jouw favoriete stad. Of je nu een aandenken wilt aan jouw geboortestad, de stad waar je studeerde of misschien wel de stad waar je jouw partner hebt ontmoet. Met een van onze stadsiconen aan je muur word je dagelijks herinnert aan jouw dierbare stad. Onze torens en gebouwen zijn daarom ook perfect om cadeau te doen. 

Wanddecoratie stadsiconen Rijksmuseum Amsterdam

Onze stadsiconen bestaan uit meerdere panelen voor een speelse look. De torens en gebouwen worden uitgesneden uit MDF platen die wij vervolgens voorzien van een matzwarte verf. Door het gekozen materiaal is de wanddecoratie extra licht. Al onze wanddecoratie wordt met dubbelzijdige plakkers geleverd waarmee het gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Voor je het weet heb je jouw favoriete toren dus al aan de muur hangen!

Benieuwd of het stadsicoon van jouw stad ook al in onze collectie te vinden is? Bekijk dan snel de gehele collectie hier!

Volgende lezen

De wanddecoratie trends van 2022
Creëer een productief en sfeervol thuiskantoor

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.