Over ons

Wij zijn Ivo de Jong en Jacco Hendriks en in 2019 kwamen wij in aanraking met de nieuwste technologieën op het gebied van CO2-lasering. Het enthousiasme werd alleen maar groter na een testfase van een half jaar waarin bleek dat een CO2-laser talloze mogelijkheden en toepassingen heeft. Het resulteerde in een creatief maakbedrijf in originele wanddecoratie: Uniek Aan Je Muur. 

      Ivo de Jong

Ivo is een ondernemer in hart en nieren en ziet overal kansen. Niet zo gek dus dat hij, samen met Jacco, nieuwe mogelijkheden zag voor hun lasermachine en de wereld van wanddecoratie in stapte. Bij Uniek Aan Je Muur houdt hij zich dagelijks bezig met het reilen en zeilen van de organisatie en zoekt hij altijd nieuwe mogelijkheden om te groeien.

       Jacco Hendriks

Jacco is een van de twee oprichters van Uniek Aan Je Muur. Hij weet alle ins en outs van het maken van wanddecoratie met onze lasermachine. Jacco is betrokken bij het gehele productieproces; van het instellen van de laser tot het inpakken van bestellingen. Daarnaast staat hij paraat voor het beantwoorden van alle klant vragen.

       Marieke boogaard

Marieke is onze content marketeer en met een goed gevoel voor taal voorziet zij onze websites en producten van pakkende teksten. Haar creativiteit laat ze ook vrij in de vormgeving van verschillende uitingen. Als onze social media kenner zorgt zij ervoor dat onze volgers up to date blijven van onze nieuwste opdrachten en andere ontwikkelingen.

       Aron Balk

Aron is onze grafisch vormgever en het creatieve brein achter vele van onze ontwerpen. Met zijn oog voor detail heeft hij van al veel Nederlandse torens prachtige wanddecoratie gemaakt. Ook als je een speciaal wanddecoratie verzoek hebt, gaat Aron voor je aan de slag.